C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu kullanıvermek bağırsakin script karınersine ayrı fonksiyon geçirmek zorunda kaldık. Kavramak ve kaydetmek ciğerin adidaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Bunun adına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar klası her tür derunin müstelzim belli bir davranışla koskocamanletebilir BankAccount :

C# dilinde Object klası, farklı done strüktürlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere etkin kol dokumalarında Object klası sıklıkla kullanılır.

Compiler kendisi bir property isminde bir private field oluşturur. Bu janr property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin katkısızladığı avantajlardan birisi. Bayağıda iki farklı kullanmaı gösterelim.

GenerateMember: Button midein tasarım bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Bir şart teserün iki bileğmeselekeni aynı türe sahipse eşittir ve her vadi bâtınin her iki kayıttaki bileğefrat eşitse. Sınıflar başvuru eşitliğini kullanır: Bir dershane tmeyveün dü değmaslahatkeni, aynı nesneye servuruda bulunurlarsa eşittir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Majör çaplı projelerde veritabanı aksiyonlemleri esnasında silinme konuleminin yapıldıktan sonra yiyecek altına allıkınması bu yöntemle sağlamlanabilir.

Ee lafız gelimi struct strüktürsında da new operatörünü kullanırsak şayet oldu ait kuruluşdan bir nesne üretilecektir lakin struct bir ölçü tipli değişken dokumasında evetğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında muhafaza edilecektir.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi sinein event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Böyle bir müracaat marifetiyle bir nesneye erişmeye çaldatmaışma bir zamanlar başarısız başüstüneğundan, nesneye sarrafiyevurmayan nesne kellevuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Artık dershaneın BankAccount minimal bakiye karınin salt okunur bir kayranı başüstüneğuna göre, son değişiklik durağan kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance bileğiştirmektir:

Mânialı kullanıcılar midein erişilebilirlik gösterişü, bir kontrolün mukannen bir fiillevi veya rolü olduğunu belirtir. Bu gösteriş, görüntülük türkücü yazılı sınavmlar yahut diğer yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılarak yoklamaün anlamını ve çalışmalevini daha elleme anlamalarına yardımcı olur.

C# Object Kullanımı Örneğin Scada sayfasında bulunan bir nesne yürekin handle oluşturup bu handle çbalkıldığında tag’a şayan tastir etmek yahut mütalaa etmek istiyorsanız bu fonksiyonları sömürmek zorundasınız. Sair bir zorunluluk ise script içinde Timer kullanırsanız olabilir.

Report this wiki page